español catalan
Manteniment
Instal·lacions
Climatització
Infraestructures
Enginyeria
  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Clients

A EICE els nostres principals clients són empresa que necessitin manteniment preventiu i correctiu i instal·lacions. També abastem ajuntaments, particulars i comunitats. El treball de  EICE consisteix a reparar i modificar les instal·lacions per al seu major aprofitament:

SERVEI OFICIAL REEPACK       
Som Servei oficial de Reepack "Envasadores del sector alimentari", per a Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana.
 
 Laboratorios  
 CORYSAN S.A. EICE-CORYSAN Ens encarreguem del manteniment de les instal·lacions elèctriques i de climatització de fàbrica i oficines realitzant revisions periòdiques de les dues, així com avaries que es produeixen.
 
FISHER SCIENTIFISC
EICE-FISHER SCIENTIFISC Nos encargamos del mantenimiento de todas las instalaciones y servicios de fabrica y de oficinas , puertas automáticas, control de acceso etc. Así como un servicio de averías.
   
CRAM EICE-CRAM centro de recuperación de animales Marinos Ens encarreguem del manteniment de totes les instal·lacions i serveis de fabricació i d'oficines, portes automàtiques, control d'accés etc. Així com un servei d'avaries.
   
NOVICO Realitzem servei d'avaries, manteniment de les instal·lacions, i instal·lacions elèctriques.
   
Indústria  
Grup
Berbegal

EICE-Grupo Berbegal Ens encarreguem de la reparacions de totes les maquinària que tenen a la fàbrica, com Shutte, Torns, torns revòlver, fresadores, Wickman, etc .. carregadors Etxeberria, etc
   
Mecanitzas Esteban EICE-Mecanizados  Esteban Realitzem el manteniment de totes les seves instal·lacions a la planta situada a Rubí. Ens encarreguem de la reparacions de totes les maquinària que tenen a la fàbrica, Takuma, Torns, torns revòlver, fresadores, carregadors, centrífugues, netejadores etc
   
Mael S.A. EICE-Mael S.A. Ens encarreguem de la reparacions de totes les maquinària que tenen a la fàbrica, Unamuno, Torns, torns revòlver, fresadores, carregadors, centrífugues, netejadores etc
   
BLAS Decolatage   Ens encarreguem de la reparacions de totes les maquinària que tenen a la fàbrica, Unamuno, Torns, torns revòlver, fresadores, carregadors, centrífugues, netejadores etc
   
Logística
Wolrd Currier EICE-Wolrd Currier Ens encarreguem del manteniment de les instal·lacions de climatització de la seu de zona Franca realitzant revisions periòdiques, com així avaries que es poguessin produir produeixen.
   
Alimentació
Bo de Debò S.A. EICE-Bo de Debò S.A. Ens encarreguem del manteniment de les maquinària de envasat, amb plantejaments diaris de manteniment, i donada la urgència de embassat del producte amb un servei d'avaria urgent.
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt