español catalan
Manteniment
Instal·lacions
Climatització
Infraestructures
Enginyeria
  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

On som

Contacte

...
En compliment de l'establert en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i els seus reglaments de desenvolupament, el RESPONSABLE LEGAL DE LA WEB li informa que les dades de caràcter personal proporcionats a través dels formularis d'informació quedaran incorporats a un fitxer per al seu tractament automatitzat, amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis, entenent-se per tant concedit el consentiment exprés per a la recepció de comunicacions comercials per via electrònica en els estrictes termes que es recullen en les presents condicions legals. Les dades recollides són emmagatzemats sota la confidencialitat i les mesures de seguretat legalment establertes i no seran cedits ni compartits amb empreses ni entitats alienes al responsable legal de la web.

Igualment desitgem informar-li que podrà exercir els drets d'accés, cancel·lació o rectificació a través dels següents mitjans:
. E-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.
. Comunicació escrita al responsable legal del fitxer:
EICE General de Projectes i instal·lacions S.L. Carrer Cot 3-5 local 36 08291 RIPOLLET (BARCELONA) Tel. 93 594 65 17
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt