español catalan
Mantenimiento
Instalaciones
Climatización
Infraestructuras
Ingeniería
  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
Iluminació Led:


En EICE actualment disposem d'un ampli coneixement en la il · luminació basada en LEDs i SSL. A continuació li donem una petita explicació dels avantatges i l'estalvi que li suposaria a la seva Comunitat en la factura elèctrica.
 
1. Un 80-90% més eficàcia: La il · luminació LED i SSL consumeix un 80-90% menys electricitat que una bombeta corrent de similars característiques. Això significa un 90% d'estalvi en la factura elèctrica.

2. Llarga vida: La vida mitjana d'un llum LED és de 50.000 hores, davant de les 2.000 d'una bombeta estàndard. Això són 17 anys a 8 hores diàries d'utilització!

3. Ecològiques: No contenen tungstè com les bombetes normals, ni mercuri com la il · luminació fluorescent, són reciclables i compleixen amb la normativa europea de substàncies contaminants RoHS.

4. No emeten calor: A diferència d'una bombeta estàndard, la tecnologia LED no malgasta energia a crear calor, la qual cosa permet instal · lar llum en llocs molt complexos, amb poc espai o en llocs enemics de calor.

5. Sense manteniment: En tenir una vida llarga, els productes LED no necessiten cap manteniment. Això és especialment important en entorns en què és difícil o complicat canviar bombetes o fer manteniment.

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt