español catalan
Manteniment
Instal·lacions
Climatització
Infraestructures
Enginyeria
  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Empreses

EICE ofereix a les empreses solucions per a Instal·lacions, Manteniment i Servei de Averies
 
Manteniment
Industrial
:

EICE s.l. ha combinat el seu coneixement i experiència amb les últimes tecnologies per desenvolupar una àmplia gamma de serveis.

Manteniment Intal·lacions Electriques:

EICE s.l. està especialitzada en serveis d'Instal·lacions Elèctriques, realització de Quadres Elèctrics i la seva engegada, Sistema de Control, Modificació de Maquinària, Instal·lacions tèrmiques etc..


Manteniment de sistemes de clima industrial:

EICE s.l. és una empresa homologada per industrial com a INSTAL·LADORA / MANTENEDORA D'INSTAL·LACIONS TERMIQUES EN EDIFICIS que ens permet portar a terme una gran varietat de manteniments, optimitzant així el seu sistema de climatització.

Manteniment i Reparació de Maquinària:

EICE s.l.
aporta tècnics qualificats amb amplis coneixements en els diversos camps tècnics: Electricitat, Electro Mecànica, Hidràulica, Pneumàtica.


Averies Industrials:

EICE posa al servei de l'empresa un servei d'avaria, davant de qualsevol eventualitat en les seves instal·lacions com en la seva maquinària, podent desplaçar personal a les seves instal·lacions com més aviat millor. Sabedors de la importància dels processos continus.EICE s.l. Posa al servei de l'empresa un servei de reparació d´Averies, davant qualsevol eventualitat en les seves instal·lacions o la seva maquinària, podent desplaçar personal a les seves instal·lacions al més aviat possible, sabedors de la importància dels processos continus de producció.


  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt