español catalan
Manteniment
Instal·lacions
Climatització
Infraestructures
Enginyeria
  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Particulars

EICE un servei d'instal·lacions, què s'engloben, Electricitat, Aigua, Climatització "Aire Condicionat", Avaries.

Electricitat:

EICE Especialitzats en la realització de reparacions elèctriques i instal·lacions elèctriques per a empreses i llars particulars.
La nostra empresa de reparacions elèctriques està dedicada exclusivament a la instal·lació, muntatge i reparació de quadres elèctrics, i tot el que fa referència a petites reparacions elèctriques en empreses, indústries i llars particulars.
               

       
Mecanismes
       
Quadres de protecció
       
Domòtica

       
Il·luminació d'Emergència
       
Il·luminació


Aire condicionat / Calefacció:

En EICE som especialistes en instal·lacions de climatització i calefacció en tot tipus d'habitatges, comerços i naus industrials. Els nostres professionals estan acreditats amb tots els carnets exigits pel Departament d'Energia i Mines de la Generalitat de Catalunya el que ens permet atorgar la legalització i projecte de les instal·lacions elèctriques que realitzem.

        Instal·lació Aire Condicionat
        Manteniment Aire Condicionat
       
Conductes
        Calefacció / CalderesAveries:

EICE
disposa d'un servei d'atenció al client, per poder atendre davant qualsevol incidència que pogués sorgir-li en el seu domicili. Disposem de fontaneria, serrallers, electricitat, calefacció, vidriers etc ...
En EICE Somos especialistas en instalaciones de climatización y calefacción en  todo tipo como viviendas, comercios y naves industriales.

Nuestros profesionales están acreditados con todos los carnets exigidos por el Departament d’Energia i Mines de la Generalitat de Catalunya lo que nos permite otorgar la legalización y proyecto de las instalaciones eléctricas que realizamos.
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt